Vilkår

Kjøpsbetingelser

Her finner du kjøps betingelser for SUN RESTAURANT AS 

 

Kjøp av alkoholholdige drikkevarer

Ved kjøp av alkoholholdig drikkevarer sjekker vi legitimasjon ved henting av varen.
Alle alkohollovens bestemmelser gjelder også ved forhåndsbestilling. Det er 18-årsgrense på salg av vin og øl. Personalet er pålagt å be om legitimasjon i alle tilfeller det er tvil om alder. Dersom godkjent legitimasjon ikke kan fremvises, vil forhåndskjøpt alkohol ikke leveres ut. Forhåndsbetaling vil ikke blir refundert, men det kan leveres alkoholfrie varer som en erstatning opp til samme sum. Det samme gjelder ved ev. synlig beruselse.

 

Priser og betaling

Priser på varene er oppgitt i NOK inklusive moms. I handlevognen vises totalprisen inklusive alle avgifter, moms, og eventuelle betalingsgebyr. Betalingsvilkår oppgis i handlevognen, avhengig av valgt betalingsmåte. 

 

Alle forhåndsbestillinger må betales samtidig med bestilling. Det er ingen angrefrist på dette. Dersom man av forskjellige grunner ikke kan komme på forestillingen vil man ikke ha krav på refusjon. Dersom man etter å ha forhåndskjøpt, må bytte forestilling, vil vi endre bestillingen til ny dato. Dersom det ikke er ledig kapasitet vil de forhåndskjøpte varene blir levert ut i baren.


Levering

Utleveringen av varen(e) skjer i baren på Latter Oslo


Garantier og service

Våre garantier innebærer ingen begrensninger i reklamasjonsfristen for varer etter forbrukerkjøpsloven.

Dersom forhåndskjøpt vare er utsolgt har Latter rett til å erstatte varen med et tilsvarende produkt uten at kjøper har krav på erstatning.

  

Tilbakebetalingsplikt

Hvis du benytter angreretten, forplikter vi oss til å betale tilbake din betaling for varen(e) senest 30 dager etter at vi har mottatt den i retur, eller hvis det gjelder en tjeneste senest 30 dager etter at vi har fått melding om at du ønsker å benytte angreretten. Du må selv betale eventuelle returkostnader for å sende tilbake varer.

 

Se også Forbrukerrådets hjemmesider for mer informasjon om deres rettigheter.

 

Personvern, sikkerhet og personopplysninger  

I forbindelse med bestillingen, godtar du at vi lagrer mobilnummer og bruker informasjonen din. Vi gjør dette for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg. Vi dokumenterer også all kommunikasjon vi har med deg via SMS på mobil, for å kunne tilby tjenesten som du forventer av oss. Dine data  vil ikke bli delt med tredjepart.

 

Kontakt & Support  

Kontakt og support vil du finne  HER